Travel blog of Walter (Australia, New Zealand and South-East Asia)

Dag 16 en 17 - Day 16 and 17 including pictures/ inclusief foto's

Hallo allemaal, Gisteren zijn we naar de dokter geweest met Sander en hij bleek griep te hebben. Hij had 39.3 graden koorts. Van de dokter heeft hij medicijnen gehad. Vandaag is de koorts iets gezakt en gaat het weer iets beter. Ik probeer hem nu te verzorgen zodat hij er snel weer bovenop komt en dat wij onze reis kunnen vervolgen. Klik op onderstaande link of kopieer de link in de browser om de nieuwe foto's te zien (ook met de foto's van Fiji familie): http://picasaweb.google.com/walterpomp/Fiji# ------- As i told you in my previous story sander, my friend, became sick. We went to a doctor and she told us he has the flue. She gave him some medication. I try to look after him and hope that we can continue our travel very soon. Please click on the link below or copy it into your browser for some new photo's (also photo's from the fiji family): http://picasaweb.google.com/walterpomp/Fiji#

Reacties

Reacties

opa sneek

zorg maar goed voor je vriend des eerder kunnen jullie weer verder.

doei,doei

Remco

Jullie zijn wel twee mannetjes met een zwak immuunsysteem! ;) Veel plezier en keep us posted

Meint

Kijk het wordt al een echte wereldreis, een reis met epische trekken, doet het altijd goed bij het nageslacht, als opa vertelt.
En nog een een opmerking naar Remco, ook de allersterkste mannen kunnen griep krijgen en daar reken ik mij zelf ook onder (al 3 dagen). Ik hoop dat Sander weer snel opgeknapt is, cola light werkt trouwens ook aardig (als het verkrijgbaar is)

mam

Hoi Walt,

Leuke foto van jou op dat paard. Lekker stoer en macho. Ik vind het trouwens wel knap nog nooit paard gereden en dan in galop door die prachtige omgeving.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!