Nieuw zeeland - the story so far
Ik keek al uit naar een bericht van jou! Zijn we weer even op de hoogte van alle belevenissen. Dus als ik het goed begrijp laten jullie een roodharige lifster staan? Fraai is dat!!
Wat is de geplande datum om naar Vietnam te gaan?
Tot je volgende bericht, x Patricia
Hoewel een leuk verhaal was het geenzins een "literair" hoogtepunt, we moeten het dus maar doen met dit verhaal over meisjes en jongens wel of niet in de smaak vallend bij jullie.Andere keer nog iets over andere natuur en cultuur erbij en het is oke
Zoals eigelijk niets bij jullie normaal is zal ook de prijs van de reparatie van de uitlaat wel niet normaal uitvallen, Dus geen adviesprijs van mij.
Als je weer eens iets over" lol hebben" schrijft. Graag uitleg over waar die lol dan uit bestaat.
De stipjes achter dikke ........ heb ik trouwens ook niet begrepen
Groeten aan Sander
Goede reis verder en tot spoedig schrijfs
Ha die Walter goed te horen dat je dr nog steeds ben.
hoe is het met de wesp?? leeft die nog?
adviesprijs uitlaatje in NZ 600 euro dus ik zou effe een baantje zoeken als verkoper binnendienst. moet toch lukken!!!!
have fun en niet te veell op de ............afgaan. het zit hem in het hart. Mazzel!
Hey grote lieve vriend,
Thanks voor je mailtje. Jammer van dat Valentijn berichtje heb ik inderdaad niet ontvangen....
Wat bedoel je eigenlijk met die zijspiegels, toch niet die x met dat je oliebollen gingen halen?? hahah nu die had je helemaal niet nodig want je zat zowat op de achterbank. Wat gaaf dat je naar Vietnam komt. Jammer Walt maar Assie is daar niet bij. Moet je maar met Patricia afstemmen.
Lieverd we houden contact.. en wat vaker schrijven!
Dikke x As
Ps kijk je wel uit met die lifters, ik heb vorige week een film gezien, erug eng.. kunnen ook blonde meiden met T.. zijn en zelfs Milfs.. dus..
Als je Rutger Hauer langs de weg ziet staan......gewoon doorrijden.
Hoi Walt,
Zo te horen vermaak jij je nog wel en mis je ons nog niet.
Fijn om weer een verhaal te lezen ik moet er altijd om lachen wat jullie toch allemaal weer mee maken.
Mij zul je helaas ook moeten missen in Vietnam (zou wel heen willen hoor haha), maak maar foto's dan zien we het wel.
Have fun groetjes xx Bianca
We hebben je net op skype gesproken en toen zei je dat je met je blog bezig was, maar dat het zo snel af zou zijn is ook voor ons een verrassing. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van alles wat je beleefd, maar voor degene die dat nog niet zijn is jouw verhaal een leuke afwisseling.
Kisses